Društvo razstavnih psov Slovenije

Pozdravljeni! Hvala za obisk naše spletne strani. 🙂

Skupinski in individualni treningi razstavljanja psov ter vodenje psov na tekmovanjih razstavljanja.

Torej, da vam na kratko povemo našo zgodbo. Vse se je začelo z druženjem parih lastnikov razstavnih psov na razstavah in tudi izven razstav. Ugotovili smo, da ni tako lahko tekmovati s psom, če ta nima ring dresure. Ker na našem koncu ni bilo nobenega ”trenerja” razstavnih psov, smo to vzeli v svoje roke. Začeli smo organizirati skupinske treninge, kjer smo sami navajali pse za delo v ringu, v skupini. Pomagali smo en drugemu. Pohvalimo se lahko tudi, da zdaj imamo svojega trenerja razstavnih psov. Odkar sodelujemo in skupaj vadimo, so razstavni rezultati postali boljši, psi bolj socializirani, mi pa seveda zadovoljni, samozavestni in sproščeni.

NAŠ NAČIN DELA:

Smo za naraven način dela s psi, zato je naša šola drugačna od ostalih te vrste. Psi uživajo v delu, lastniki so bolj zadovoljni. Delo temelji na pozitivni motivaciji in prednost dajemo naravnemu gibanju in prikazu psa.

Smo torej ekipica, ki z veseljem in pozitivno motivacijo razstavljamo svoje kužke. Radi se tudi sami podružimo in kakšno rečemo na račun pasjih razstav. Vsi smo eno in si v društvu tudi pomagamo. V ekipi imamo tudi pasje trenerje, handlerje in groomerje, ki nam pomagajo do najboljših razstavnih uspehov. Njihovo delo je pa seveda prijazno psom in lastnikom 🙂

Društvo razstavnih psov Slovenije je namenjeno vsem lastnikom rodovniških psov, ki imajo željo po razstavljanju, vsem, ki so že razstavljali ter vsem vzrediteljem, ki redno razstavljajo svoje pse. Društvo je nastalo na ideji, kako izobraziti lastnike o dobri strani razstavljanja in kako naučiti njihove pse, da se bodo v najlepši luči pokazali v ringu in ob tem ostali veseli in igrivi kužki.

Naša najpomembnejša dejavnost je šola razstavljanja. V sklopu šolanja organiziramo tečaje razstavljanja, treninge razstavljanja, tečaje priprav na vzrejni pregled, poučujemo pa tudi najmlajše – junior handling.

Poleg šole razstavljanja nudimo tudi varstvo, sprehajanje ter nego psov.

Imate vprašanje?

Obrnite se na enega izmed naših kontaktov in z veseljem Vam bomo odgovorili

Scroll to Top